Wat is Clubgrade?

22/01/2021 - 14:04

Voor clubs met goesting

Sportclubs groeien en evolueren enorm. Naast de dagelijkse werking willen bestuurders ook hun sportclub in de juiste richting laten groeien. Maar hoe doe je dat nu precies? Clubgrade helpt sportclubs op bestuurlijk niveau en versterkt waar nodig. 

Zit je met een concreet probleem binnen jouw club? Zit je met vragen rond de toekomst van jouw club? Of wil je een nieuwe wind laten waaien door jouw club(bestuur)?

Samen met het team van Clubgrade ga je aan de slag. Je krijgt er de nodige ondersteuning en alle tools aangereikt om jouw club naar een hoger niveau te tillen.

Kortom. Voor clubs met goesting om te groeien.
 

Hoe kan Clubgrade jouw sportclub versterken?

Download de infobrochure van Clubgrade.

Clubgrade op Kennisdag KICS

Op 29 oktober 2020 stelden we Clubgrade voor op de jaarlijkse kennisdag van Sport Vlaanderen. Dit jaar in een digitaal jasje. Ontdek onze inspiratiesessie over innovatie in clubbeleid.

 

Het projectteam

Het project wordt gecoördineerd door experten.

  • Koen Vermeulen (Vrijwilligerswerk Werkt) brengt expertise in het begeleiden van strategische veranderingsprocessen rond structuur en cultuur in organisaties.
  • Annemie Rossenbacker en Mark Hongenaert (Levuur) zorgen voor kennis in het ontwikkelen en begeleiden van participatieve processen.
  • Prof. Annick Willem (UGent) is experte inzake strategisch beleid en ontwikkeling van organisatiecapaciteit, Prof. Leen Haerens (UGent) stuurt effectmeting van interventies en meting van autonomie-ondersteunend gedrag aan.
  • Tom De Clerck (UGent) voert het flankerend wetenschappelijke onderzoek.
  • Ellen Mallezie (Vlaamse Sportfederatie) is projectcoördinator.
  • Pieter Hoof (Vlaamse Sportfederatie) stuurt mee het project in het kader van sportclubondersteuning binnen de Vlaamse sportfederaties en clubs.

Vragen?

Neem zeker contact op via clubgrade@vlaamsesportfederatie.be.

Afbeelding
Clubgrade
Algemeen