Algemene voorwaarden

Algemeen

  1. Bepaalde Dynamo Project diensten zijn betalend: tarieven.
  2. Zodra je een betalingsopdracht krijgt m.b.t. een dienst/product van het Dynamo Project dienst, moet de betaling gebeuren binnen de termijn vermeld op de betalingsopdracht (doorgaans 30 dagen). 
  3. Schrijf je in voor een Dynamo Project evenement, dan geef je toestemming dat er tijdens het evenement foto's genomen worden. Als deelnemer verklaar je je akkoord dat het Dynamo Project deze foto's online mag publiceren. Als je bezwaar maakt tegen een specifieke foto, dan kan je dat melden via info@dynamoproject.be en kan de foto verwijderd worden.
  4. Wanneer je een formulier indient via de Dynamo Project website dan worden je gegevens enkel voor interne werking en rapportering gebruikt. De gegevens worden niet voor commerciële doeleinden gebruikt.

Bijscholingen

  1. Schrijf je in voor een Dynamo Project bijscholing en je kan niet aanwezig zijn, dan kan je dit tot 14 dagen voor de bijscholing schriftelijk laat weten aan info@dynamoproject.be. Je hoeft dan geen deelnamebedrag meer te betalen of indien je reeds de betaling overmaakte, wordt het volledige bedrag teruggestort. 
  2. Schrijf je in voor een Dynamo Project bijscholing en je laat tussen 14 dagen en 7 dagen voor de bijscholing schriftelijk weten aan info@dynamoproject.be dat je niet aanwezig kan zijn, dan betaal je 50% van het deelnamebedrag of wordt 50% van het eventueel betaalde deelnamebedrag teruggestort. Dit omdat het Dynamo Project reeds de nodige kosten maakte.
  3. Schrijf je in voor een Dynamo Project bijscholing en je laat korter dan 7 dagen voor de bijscholing of helemaal niet schriftelijk weten aan info@dynamoproject.be dat je niet aanwezig kan zijn, dan betaal je 100% van het deelnamebedrag of wordt 0% van het eventueel betaalde deelnamebedrag teruggestort. Dit omdat het Dynamo Project reeds de nodige kosten maakte.

Toepasselijk recht en bevoegde rechtbanken

Het Belgisch recht is van toepassing op het voorwerp van deze algemene voorwaarden. In geval van een geschil zijn enkel de rechtbanken van het arrondissement Gent bevoegd.