Bijscholingen en infosessies aanvragen

Wil je als sportdienst of sportfederatie een bijscholing organiseren voor je sportclubbestuurders? Dynamo Project deelt graag haar expertise en contacten om de kennis van deze belangrijke mensen binnen je gemeente/federatie bij te schaven.

Thema's     Timing     Voorwaarden     Aanvraagformulier     Samenwerken

 

Het Dynamo Project biedt volgende thema's aan

Klik op onderstaande bijscholingen of infosessies voor een beschrijving per onderwerp. Een totaaloverzicht van alle fiches vind je als bijlage onderaan deze pagina. Wil je graag een onderwerp aanbieden dat niet in deze lijst voorkomt? Geef dan zeker een seintje (jan@dynamoproject.be - 09 243 12 95). We bekijken vervolgens graag samen de mogelijkheden.

Bijscholingen

Bijscholingen duren ongeveer 2 tot 3 uur en werken mét inschrijven vooraf

Algemene werking

Beleid

Bestuurlijke competenties

Boekhouding

Communicatie

Fiscaliteit

Fondsenwerving

Tewerkstelling

Verzekeringen

Vrijwilligers

Vzw

 

Infosessies

Infosessies duren gemiddeld 30 minuten tot 1 uur en zijn ideaal voor op een Algemene Vergadering!

 

Timing aanvraag

Bijscholingen voor het voorjaar van 2018 kunnen vanaf 29 september 2017 worden aangevraagd tot uiterlijk 27 oktober 2017. Indien je buiten deze periode nog een aanvraag wil indienen, neem dan contact op met Jan (jan@dynamoproject.be of 09 243 12 95).

 

Voorwaarden aanvraag

Lees zeker de bijlagen onderaan deze pagina (praktische richtlijnen en infofiches per thema) alvorens een bijscholing aan te vragen.

 

Aanvraagformulier

Klik hier om het aanvraagformulier te openen.

 

Samenwerken met een andere federatie of gemeente

Sommige federaties en/of gemeenten zoeken een partner om samen een bijscholing te organiseren. Heb je interesse in een samenwerking? Zoek je ook nog een medeorganisator? Neem dan contact op met Jan (jan@dynamoproject.be of 09 243 12 95). Op deze webpagina wordt een lijst aangelegd van organisatoren die willen samenwerken.