Bijscholingen en infosessies aanvragen

Wil je als sportdienst of sportfederatie een bijscholing organiseren voor je sportclubbestuurders? Dynamo Project deelt graag haar expertise en contacten om de kennis van deze belangrijke mensen binnen je gemeente/federatie bij te schaven.

Thema's     Timing     Voorwaarden     Aanvraagformulier     Samenwerken

 

Het Dynamo Project biedt volgende thema's aan

Klik op onderstaande bijscholingen of infosessies voor een beschrijving per onderwerp. Een totaaloverzicht van alle fiches vind je als bijlage onderaan deze pagina. Wil je graag een onderwerp aanbieden dat niet in deze lijst voorkomt? Geef dan zeker een seintje (info@dynamoproject.be - 09 243 12 94). We bekijken vervolgens graag samen de mogelijkheden.

Bijscholingen

Bijscholingen duren ongeveer 2 tot 3 uur en werken mét inschrijven vooraf

Algemene werking

Beleid

Bestuurlijke competenties

Boekhouding

Communicatie

Fiscaliteit

Fondsenwerving

Tewerkstelling

Verzekeringen

Vrijwilligers

Vzw

(*) Deze bijscholingen zijn één en dezelfde, maar vallen onder twee verschillende thema’s!

 

Infosessies

Infosessies duren gemiddeld 30 minuten tot 1 uur en zijn ideaal voor op een Algemene Vergadering!

 

Timing aanvraag

Bijscholingen voor het najaar van 2018 kunnen vanaf 30 maart 2018 worden aangevraagd tot uiterlijk 27 april 2018 via het aanvraagformulier. Indien je buiten deze periode nog een aanvraag wil indienen voor het najaar, neem dan contact op (info@dynamoproject.be of 09 243 12 94).

Ook wanneer je nog voor tijdens het huidige voorjaar iets wil inplannen, dan neem je best telefonisch contact op met het Dynamo Project.

 

Voorwaarden aanvraag

Lees zeker de bijlagen onderaan deze pagina (praktische richtlijnen en infofiches per thema) alvorens een bijscholing aan te vragen.

 

Aanvraagformulier

Het aanvraagformulier vind je via deze link.

 

Samenwerken met een andere federatie of gemeente

Sommige federaties en/of gemeenten zoeken een partner om samen een bijscholing te organiseren. Heb je interesse in een samenwerking? Zoek je ook nog een medeorganisator? Neem dan contact op (info@dynamoproject.be of 09 243 12 94). Op deze webpagina wordt een lijst aangelegd van organisatoren die willen samenwerken.