Bijscholing "Netwerken? Volstaat een pagina op Facebook dan niet?"

Inhoud bijscholing

Deze opleiding leert je op een ludieke en interactieve manier hoe je meer kan halen uit bestaande en nieuwe contacten. Je leert selectief  op zoek gaan naar de juiste gelegenheden, om de juiste mensen te ontmoeten en het juiste te bereiken.

Je leert je sportclub kort, bondig en beklijvend voor te stellen. Het belang van netwerken mag niet onderschat worden. Hoe goed je marketingplan ook is,  hoeveel energie je ook steekt in het onderhouden van je sociale media : persoonlijke contacten aangaan én onderhouden blijft  een must!

Duur

Deze bijscholing duurt ongeveer 3 uur (inclusief pauze).

Min aantal deelnemers

Streefcijfer: 20 deelnemers. Absoluut minimum: 15 deelnemers

Praktisch

  • Lokaal met 1 pc en beamer, scherm voor de docent.
  • Zaal voor capaciteit van minstens 30 personen (geen maximum aantal deelnemers).
  • De aanvrager zorgt voor accommodatie, ontvangst, catering en afdrukken aangeleverd lesmateriaal.
  • De aanvrager zorgt voor de promotie van de bijscholing en ontvangst van het inschrijvingsgeld.
  • Inschrijvingen kunnen via een online inschrijvingsformulier op de site van het Dynamo Project verlopen (de aanvrager krijgt een bevestiging van iedere inschrijving).
  • Dynamo Project factureert totaalbedrag naar de aanvrager.
  • Voorafgaand aan de bijscholing wordt in overleg besproken wie de herinneringsmail verstuurt naar de deelnemers. Achteraf verstuurt het Dynamo Project naar de aanwezigen een mail met o.a. een link naar een evaluatieformulier en info over het attest van deelname.

Kostprijs

De uiteindelijke kostprijs voor de bijscholing wordt berekend op basis van het aantal aanwezigen en de deelnameprijs die geldt per persoon. Die tarieven vind je hier.