Bijscholing "Starten met een seniorenwerking in je sportclub"

Inhoud bijscholing

Sport leeft in Vlaanderen! Alleen of in club, recreatief of competitief, we genieten op vele manieren van sport en sportevenementen. Sporten is bovendien gezond, voor lichaam én geest… en dat voor jong én oud! De groep 55-plussers wordt in onze samenleving snel groter en jammer genoeg stelt men vast dat 55-plussers minder sporten dan andere leeftijdsgroepen. Op sporten staat geen leeftijd en we willen dan ook graag meer 55-plussers overtuigen met een kwaliteitssportaanbod op maat van hun wensen en behoeften. Daar liggen kansen voor je sportclub! Wil je sportclub hier graag aan meewerken? Tijdens deze bijscholing krijg je tips om een aanbod voor 55-plussers in je sportclub aan te bieden. Laten we er samen voor zorgen dat iedereen zo lang mogelijk gezond kan sporten!

Duur

Deze bijscholing duurt ongeveer 2 uur (inclusief pauze).

Webinar

Deze opleiding kan ook online doorgaan.

Min aantal deelnemers

Streefcijfer: 20 deelnemers. Absoluut minimum: 15 deelnemers

Praktisch

  • Lokaal met 1 pc, beamer, scherm en flipchart voor de docent.
  • Zaal voor capaciteit van minstens 30 personen (geen maximum aantal deelnemers).
  • De aanvrager zorgt voor accommodatie, ontvangst, catering en afdrukken aangeleverd lesmateriaal.
  • De aanvrager zorgt voor de promotie van de bijscholing en ontvangst van het inschrijvingsgeld.
  • Inschrijvingen kunnen via een online inschrijvingsformulier op de site van het Dynamo Project verlopen (de aanvrager krijgt een bevestiging van iedere inschrijving).
  • Dynamo Project factureert totaalbedrag naar de aanvrager.
  • Voorafgaand aan de bijscholing wordt in overleg besproken wie de herinneringsmail verstuurt naar de deelnemers. Achteraf verstuurt het Dynamo Project naar de aanwezigen een mail met o.a. een link naar een evaluatieformulier en info over het attest van deelname.

Kostprijs

De uiteindelijke kostprijs voor de bijscholing wordt berekend op basis van het aantal aanwezigen en de deelnameprijs die geldt per persoon. Die tarieven vind je hier.