Bijscholing "Vergaderen. Last van meetingitis?"

Inhoud bijscholing

Ook jij als sportclubbestuurder kan “blessures” oplopen: te veel en/of te lang vergaderen kan leiden tot meetingitis. Dat gaat volledig ten koste van de “zuivere sporttijd”! Maak kennis met de MiKaMEil vergadertechniek en ontdek hoe goed je het al doet en hoe het nog beter kan. Tijdens deze interactieve workshop doorloop je een gestructureerd stappenplan doorspekt met tips, trucs en technieken over hoe je nóg professioneler je bestuursvergaderingen leidt, documenteert en omvormt tot pareltjes van efficiënte én effectieve bijeenkomsten. Breng vooral je laatste vergaderverslagen mee. De workshop bevat ook enkele zelftests en een uitgebreide praktische syllabus voor “thuis”.

Duur

Deze bijscholing duurt ongeveer 3 uur (inclusief pauze).

Min aantal deelnemers

Streefcijfer: 20 deelnemers. Absoluut minimum: 15 deelnemers

Praktisch

  • Lokaal met 1 pc en beamer, scherm en flipchart voor de docent.
  • Zaal voor capaciteit van minstens 30 personen (geen maximum aantal deelnemers).
  • De aanvrager zorgt voor accommodatie, ontvangst, catering en afdrukken aangeleverd lesmateriaal.
  • De aanvrager zorgt voor de promotie van de bijscholing en ontvangst van het inschrijvingsgeld.
  • Inschrijvingen kunnen via een online inschrijvingsformulier op de site van het Dynamo Project verlopen (de aanvrager krijgt een bevestiging van iedere inschrijving).
  • Dynamo Project factureert totaalbedrag naar de aanvrager.
  • Voorafgaand aan de bijscholing wordt in overleg besproken wie de herinneringsmail verstuurt naar de deelnemers. Achteraf verstuurt het Dynamo Project naar de aanwezigen een mail met o.a. een link naar een evaluatieformulier en info over het attest van deelname.

Kostprijs

De uiteindelijke kostprijs voor de bijscholing wordt berekend op basis van het aantal aanwezigen en de deelnameprijs die geldt per persoon. Die tarieven vind je hier.