Bijscholing "Website bouwen met Drupal: interactieve sessie"

Inhoud bijscholing

Heeft je sportclub nog geen website en wil je er graag één aanmaken? Je sportclub heeft een verouderde website waar niemand binnen de club nog mee kan werken? Je zou graag overschakelen naar een flexibel systeem? Je sportclub heeft al een website, maar slechts één persoon kan die onderhouden? Je zou graag een interactieve website hebben die onderhouden kan worden door meerdere personen?

Tijdens deze opleiding leren sportclubbestuurders werken met de basisfunctionaliteiten van het Dynamo Project Website Pakket voor sportclubs. Dit betreft een bewerkte versie van de basis Drupal installatie.

Neem zeker een usb-stick met foto’s uit je sportclub mee naar de opleiding. Zo kan je die foto’s tijdens de opleiding al meteen op je nieuwe website plaatsen!

Duur

Deze bijscholing duurt ongeveer 3 uur (inclusief pauze).

Min aantal deelnemers

Maximum: 16 deelnemers. Absoluut minimum: 10 deelnemers.

Praktisch

  • PC - lokaal met 20 pc’s voor de deelnemers, 1 pc en beamer, scherm voor de docent. Elke deelnemer moet een pc-muis ter beschikking hebben. Laat de deelnemers zeker zelf geen laptop of tablet meebrengen; de lesgever voorziet tijdens de bijscholing namelijk géén tijd om in te gaan op technische problemen met het toestel of de internetverbinding.
  • Internetverbinding voor alle pc’s
  • De aanvrager zorgt voor accommodatie, ontvangst, catering en afdrukken aangeleverd lesmateriaal.
  • De aanvrager zorgt voor de promotie van de bijscholing en ontvangst van het inschrijvingsgeld.
  • Inschrijvingen kunnen via een online inschrijvingsformulier op de site van het Dynamo Project verlopen (de aanvrager krijgt een bevestiging van iedere inschrijving).
  • Dynamo Project factureert totaalbedrag naar de aanvrager.
  • Voorafgaand aan de bijscholing wordt in overleg besproken wie de herinneringsmail verstuurt naar de deelnemers. Achteraf verstuurt het Dynamo Project naar de aanwezigen een mail met o.a. een link naar een evaluatieformulier en info over het attest van deelname.

Kostprijs

De uiteindelijke kostprijs voor de bijscholing wordt berekend op basis van het aantal aanwezigen en de deelnameprijs die geldt per persoon. Die tarieven vind je hier.