Bijscholing "Boekhouden op maat van je sportclub: demosessie" - Herentals - 03/04/2019

Een organisatie van het Dynamo Project
(contact: info@dynamoproject.be of 09 243 12 94)

Datum: 
woensdag 03 april 2019
Tijdstip: 
19:00 tot 22:00
Locatie: 
Herentals
Provincie: 
Antwerpen
Dynamo thema: 
Boekhouding
Programma: 

Deze sessie bestaat uit een theoretisch luik en een demosessie. In het eerste deel komen de wettelijke verplichtingen voor sportclubs op boekhoudkundig vlak aan bod. Ook de btw-wetgeving wordt hierbij kort aangehaald. In het tweede deel worden het Excelprogramma en Online Boekhoudprogramma van het Dynamo Project gedemonstreerd. Na de bijscholing kan je bij interesse vrijblijvend een testlogin aanvragen voor de boekhoudtools.

Deze opleiding richt zich specifiek naar sportclubbestuurders die meer informatie willen over wetgeving rond vereenvoudigd boekhouden en/of op zoek zijn naar een boekhoudprogramma op maat. Hun clubs kunnen zowel kleine vzw’s als feitelijke verenigingen zijn. Zowel niet btw-plichtige, vrijgestelde, gemengd btw-plichtige als volledig btw-plichtige clubs zijn welkom. Ben je niet zeker onder welke groep jouw club valt, dan kan deze bijscholing deze vraag misschien beantwoorden.

Deze sessie is voornamelijk gericht op sportclubbestuurders die nog weinig of geen ervaring hebben met het voeren van een vereenvoudigde boekhouding, maar ook bestuurders die graag nog eens een opfrissing wensen zijn welkom. Club-specifieke vragen kunnen niet besproken worden; hiervoor verwijzen we graag naar onze helpdesk of maatbegeleiding.

Locatie en wegbeschrijving: 

Sport Vlaanderen - Centrum Herentals

Vorselaarsebaan 60
2200 Herentals

De bijscholing gaat door in het hotelgedeelte van het centrum!

Standaardtarief

Sportclubbestuurder erkende federatie: 
12.50 €
Medewerker erkende federatie: 
12.50 €
Sportclubbestuurder niet-erkende federatie: 
30.00 €
Medewerker niet erkende federatie: 
30.00 €
Ambtenaar: 
20.00 €
Onderwijs: 
20.00 €
Andere: 
30.00 €
Momenteel is het inschrijvingsformulier niet zichtbaar. Daarvoor moet je ingelogd zijn. Heb je al een login? Ga dan naar de loginpagina. Heb je nog geen login, registreer je dan eerst. Eenmaal je ingelogd bent verschijnt hieronder het formulier waarmee je kunt inschrijven voor deze bijscholing.