Bijscholing "De funfactor van vrijwilligerswerk" - Oudsbergen - 09/03/2020

In samenwerking met Oudsbergen
(contact: ben.lenaerts@oudsbergen.be of 089810169)

Datum: 
maandag 09 maart 2020
Tijdstip: 
19:30 tot 22:30
Locatie: 
Oudsbergen
Provincie: 
Limburg
Dynamo thema: 
Vrijwilligers
Programma: 

Enthousiaste, gedreven vrijwilligers met veel goesting, daar zijn we allen naar op zoek, toch? Maar hoe is het met de goesting van de bestaande vrijwilligers gesteld? "Een goed draaiende club is een club waar het leuk is om aan vrijwilligerswerk te doen?" Akkoord of niet akkoord? Kunnen we doen wat we willen doen, op een leuke en ontspannen manier? Of is de nood zo hoog dat we zaken móéten doen om alles rond te krijgen? Kijken we binnen onze club vooral naar de resultaten of ook naar de funfactor? Vragen we aan vrijwilligers na hun opdracht ‘is alles gelukt?’ of ‘was het leuk?’? Kortom, focussen we vooral op de taken en de opdrachten of op het plezier? Is hard werken en plezier beleven combineerbaar?

In elk geval, tevreden en gelukkige vrijwilligers leveren betere prestaties. Eigen inzichten koppelen we aan een aantal frisse kaders: customer delight, het trip-advisor-tijdperk, de evolutie van goesting…

Wie reeds de bijscholing “Inleiding tot het begeleidingstraject: Een vrijwilligersvriendelijke sportclub” gevolgd heeft, zal bepaalde punten zien terugkomen in deze opleiding. Wil je graag meer info over de wetgeving rond vrijwilligers, dan volg je best de opleiding "Vzw- en vrijwilligerswetgeving".

Locatie en wegbeschrijving: 

Den Ichter

Gildenstraat 16
3660 Opglabbeek

Standaardtarief

Sportclubbestuurder erkende federatie: 
15.00 €
Medewerker erkende federatie: 
20.00 €
Sportclubbestuurder niet-erkende federatie: 
30.00 €
Medewerker niet erkende federatie: 
30.00 €
Ambtenaar: 
30.00 €
Onderwijs: 
20.00 €
Andere: 
35.00 €

Voordeeltarief

Deelnemers uit gemeenten van de Buurtsportdiensten Noord-Oost Limburg (Bree, Kinrooi, Maaseik, Peer, Bocholt en Oudsbergen) kunnen gratis inschrijven.
Voordeeltarief: 
0.00€
Momenteel is het inschrijvingsformulier niet zichtbaar. Daarvoor moet je ingelogd zijn. Heb je al een login? Ga dan naar de loginpagina. Heb je nog geen login, registreer je dan eerst. Eenmaal je ingelogd bent verschijnt hieronder het formulier waarmee je kunt inschrijven voor deze bijscholing.