Een hedendaags trainersbeleid voor je sportclub - Over het vinden, binden en activeren van trainers - Neerpelt - 15/03/2017

In samenwerking met de sportdienst van Neerpelt
(contact: sport@neerpelt.be of 011 80 97 59)

Datum: 
woensdag 15 maart 2017
Tijdstip: 
19:30 tot 22:30
Locatie: 
Neerpelt
Provincie: 
Limburg
Dynamo thema: 
Beleid
Programma: 

Zijn trainers ook voor jouw clubwerking een bepalende factor? Is het vinden en binden van trainers moeilijk? En blijkt een goede samenwerking tussen bestuur en trainers een uitdaging te zijn?

Deze sessie geeft je een inspirerende kijk op een hedendaags trainersbeleid. We staan samen stil bij je trainersaanpak: Wat mogen club en trainer van elkaar verwachten? Hoe zorg je voor een goede communicatie? Hoe verhoog je de betrokkenheid? Hoe kan je trainers gericht ondersteunen? Hoe ga je om met trainersvergoedingen ? Wat verstaan we onder een goede trainer? En wat als het niet loopt zoals verhoopt?

Een succesvol trainersbeleid vraagt een oplossingsgerichte aanpak. Deze sessie helpt je oplossingen te vinden met concrete stappen en tips die je onmiddellijk in je sportclub kan toepassen.

Locatie en wegbeschrijving: 

Phoenix Hockey Club - Clubhuis

Holenweg 2A
3910 Neerpelt

Standaardtarief

Sportclubbestuurder erkende federatie: 
12.50 €
Medewerker erkende federatie: 
12.50 €
Sportclubbestuurder niet-erkende federatie: 
30.00 €
Medewerker niet erkende federatie: 
30.00 €
Ambtenaar: 
20.00 €
Onderwijs: 
20.00 €
Andere: 
30.00 €

Voordeeltarief

Bestuurders van sportclubs, aangesloten bij de sportraad van Neerpelt, kunnen aan een voordeeltarief deelnemen aan deze bijscholing.
Voordeeltarief: 
6.00€
Momenteel is het inschrijvingsformulier niet zichtbaar. Daarvoor moet je ingelogd zijn. Heb je al een login? Ga dan naar de loginpagina. Heb je nog geen login, registreer je dan eerst. Eenmaal je ingelogd bent verschijnt hieronder het formulier waarmee je kunt inschrijven voor deze bijscholing.