Een slimme strategie voor ledenbinding. Verzeker de toekomst van je club! - Gent - 12/10/2017

In samenwerking met de Vlaamse Organisatie voor Internationale Volksspelen vzw en FROS Multisport Vlaanderen vzw. (contact: info@viv-sport.be of 09 243 11 42)

Datum: 
donderdag 12 oktober 2017
Tijdstip: 
19:00 tot 22:00
Locatie: 
Gent
Provincie: 
Oost-Vlaanderen
Dynamo thema: 
Beleid
Programma: 

Zijn de leden van je sportclub veeleisender geworden? Wordt het moeilijker om leden aan je club te binden? En zo ja, hoe zie jij dan de toekomst van je sportclub? Hier bewust mee bezig zijn en actie ondernemen, kan niet meer ontbreken op de agenda van een sportclub. Je activiteiten op zich, zoals je ze steeds hebt gedaan, zijn in vele gevallen niet meer genoeg om je leden te behouden. Er is een gerichte aanpak nodig. En niet zozeer in termen van “beter” of “meer”, maar vooral “anders”. Een slimme strategie die rekening houdt met de behoeften van je leden. Een praktijkaanpak die door succesvolle clubs wordt toegepast. 100% garantie heb je nooit, maar in deze sessie leer je de strategie voor ledenbinding die je de beste kansen geeft op succes!

Locatie en wegbeschrijving: 

Huis van de Sport

Zuiderlaan 13
9000 Gent

Standaardtarief

Sportclubbestuurder erkende federatie: 
12.50 €
Medewerker erkende federatie: 
12.50 €
Sportclubbestuurder niet-erkende federatie: 
30.00 €
Medewerker niet erkende federatie: 
30.00 €
Ambtenaar: 
20.00 €
Onderwijs: 
20.00 €
Andere: 
30.00 €

Voordeeltarief

Bestuursleden en leden van sportclubs, aangesloten bij de Vlaamse Organisatie voor Internationale Volksspelen vzw of FROS Multisport Vlaanderen vzw, kunnen aan een voordeeltarief deelnemen aan de bijscholing.
Voordeeltarief: 
5.00€
Momenteel is het inschrijvingsformulier niet zichtbaar. Daarvoor moet je ingelogd zijn. Heb je al een login? Ga dan naar de loginpagina. Heb je nog geen login, registreer je dan eerst. Eenmaal je ingelogd bent verschijnt hieronder het formulier waarmee je kunt inschrijven voor deze bijscholing.