Infosessie "Brainstormen in je sportclub. Hoe begin je er aan?" - Hasselt - 23/10/2018

Deze infosessie wordt door Dynamo Project gegeven op de provinciale clubvergadering van Sporta-federatie vzw, waardoor ze dus enkel toegankelijk is voor bestuurders van clubs, aangesloten bij deze federatie. Wil je graag zelf een infosessie over het onderwerp volgen? Neem dan contact op met je sportfederatie of je sportdienst en vraag hen het onderwerp bij ons aan te vragen.

Datum: 
dinsdag 23 oktober 2018
Tijdstip: 
19:15 tot 19:45
Locatie: 
Hasselt
Provincie: 
Limburg
Programma: 

Elke sportclub staat voor grote uitdagingen: extra middelen zoeken, nieuwe leden aantrekken, vrijwilligers vinden, nieuwe initiatieven organiseren, communicatie versterken… De lijst is eindeloos. Te vaak wordt beroep gedaan op bestaande initiatieven om het hoofd te bieden aan deze uitdagingen.  En dan merk je plots dat dit niet langer werkt.  “Laten we erover brainstormen” is dan een veel gehoorde uitspraak. Goed zo! Vaak leidt dit helaas tot nieuwe frustraties. En dat is een gemiste kans!

In deze sessie leer je enkele gouden regels om te komen tot een succesvolle brainstorming.  Regels die gelden voor elke uitdaging als sportclub. Je krijgt een reeks instrumenten (canvassen) aangereikt die je sportclub ondersteunen in het organiseren van een brainstorm, zodat de uitdagingen van je sportclub kunnen omgezet worden in concrete ideeën en actieplannen!