Infosessie "De nieuwe privacywet (GDPR) op maat van je sportclub!" - Gent - 21/10/2018

Deze infosessie wordt door Dynamo Project gegeven op het kaderweekend van GymnastiekFederatie Vlaanderen vzw. Deze sessie is niet toegankelijk voor niet-leden. Wil je graag zelf een bijscholing over het onderwerp volgen? Neem dan contact op met je sportfederatie of je sportdienst en vraag hen het onderwerp bij ons aan te vragen.

In samenwerking met GymnastiekFederatie Vlaanderen vzw
(contact: ingedoens@gymfed.be of 09 243 12 09)

Datum: 
zondag 21 oktober 2018
Tijdstip: 
09:30 tot 10:30
Locatie: 
Gent
Provincie: 
Oost-Vlaanderen
Dynamo thema: 
Algemene werking
Programma: 

Op 24 mei 2016 trad een nieuwe Europese wetgeving rond privacy in werking. Deze wetgeving is beter gekend als “Algemene Verordening Gegevensbescherming” (AVG of ook wel “GDPR”). Er werd een overgangsperiode van 2 jaar voorzien, waardoor organisaties tot 25 mei 2018 de tijd krijgen om zich aan de nieuwe wetgeving aan te passen.

Tijdens deze bijscholing verneem je welke impact deze nieuwe wetgeving heeft op je sportclub. Geen gegoochel met onverstaanbare technische termen, maar wel concrete informatie, een stappenplan en tools op maat van je sportclub.

Dankzij het Dynamo Project kan je sportclub zich met een minimum aan extra administratie in regel stellen met de nieuwe privacywetgeving.