Infosessie "De nieuwe privacywet (GDPR) op maat van je sportclub!" - Herselt - 18/06/2018

Deze infosessie wordt door Dynamo Project gegeven op een gemeentelijke infoavond voor lokale verenigingen. Deze sessie is enkel toegankelijk voor leden van verenigingen uit Herselt. Wil je graag zelf een infosessie over het onderwerp volgen? Neem dan contact op met je sportfederatie of je sportdienst en vraag hen het onderwerp bij ons aan te vragen.

Datum: 
maandag 18 juni 2018
Tijdstip: 
20:00 tot 21:00
Locatie: 
Herselt
Provincie: 
Antwerpen
Dynamo thema: 
Algemene werking
Programma: 

Op 24 mei 2016 trad een nieuwe Europese wetgeving rond privacy in werking. Deze wetgeving is beter gekend als “Algemene Verordening Gegevensbescherming” (AVG of ook wel “GDPR”). Er werd een overgangsperiode van 2 jaar voorzien, waardoor organisaties tot 25 mei 2018 de tijd krijgen om zich aan de nieuwe wetgeving aan te passen.

Tijdens deze bijscholing verneem je welke impact deze nieuwe wetgeving heeft op je sportclub. Geen gegoochel met onverstaanbare technische termen, maar wel concrete informatie, een stappenplan en tools op maat van je sportclub.

Dankzij het Dynamo Project kan je sportclub zich met een minimum aan extra administratie in regel stellen met de nieuwe privacywetgeving.

Momenteel is het inschrijvingsformulier niet zichtbaar. Daarvoor moet je ingelogd zijn. Heb je al een login? Ga dan naar de loginpagina. Heb je nog geen login, registreer je dan eerst. Eenmaal je ingelogd bent verschijnt hieronder het formulier waarmee je kunt inschrijven voor deze bijscholing.