Infosessie "Het communicatieplan in de sportclub" - Hoboken - 18/10/2018

Deze infosessie wordt door Dynamo Project gegeven op de provinciale clubvergadering van Sporta-federatie vzw, waardoor ze dus enkel toegankelijk is voor bestuurders van clubs, aangesloten bij deze federatie. Wil je graag zelf een infosessie over het onderwerp volgen? Neem dan contact op met je sportfederatie of je sportdienst en vraag hen het onderwerp bij ons aan te vragen.

Datum: 
donderdag 18 oktober 2018
Tijdstip: 
19:45 tot 20:15
Locatie: 
Hoboken
Provincie: 
Antwerpen
Dynamo thema: 
Communicatie
Programma: 

Als clubbestuur onderneem je heel wat acties om je club in de kijker te plaatsen: wekelijkse wedstrijden waar je toeschouwers naartoe wil lokken, het jaarlijkse sportfeest om je omgeving warm te maken voor je sport, het jaarlijkse eetfestijn om inkomsten te genereren… Communicatie is een essentieel onderdeel van dergelijke initiatieven!

Net zoals de algemene werking van je sportclub, moeten ook de communicatieacties gestructureerd worden. Deze bijscholing begeleidt je club bij het opstellen van een communicatieplan om van dergelijke initiatieven een succes te maken. Je krijgt instrumenten en praktische tips aangereikt die je helpen om de communicatie in je club te structureren.