104 Website Pakket - Handleiding

Het Dynamo Project Website Pakket is bedoeld voor sportclubs die weinig of geen middelen (bijvoorbeeld een beperkt budget of een gebrek aan technische kennis) hebben om hun leden een website aan te bieden. Het technisch luik neemt het Dynamo Project daarom op zich. Dit wil zeggen dat de webruimte en domeinnaam door Dynamo Project geregeld worden, vooraf geconfigureerde Drupal bronbestanden op de webruimte geplaatst worden en achteraf de nodige updates aangebracht worden. Een zorg die wegvalt voor sportclubs waardoor kostbare tijd van vrijwilligers die zich ontfermen over de clubwebsite volledig besteed kan worden aan het inhoudelijk up-to-date houden van de website. Ontdekt het Website Pakket hier.

Dit document bevat een handleiding hoe je de website kan invullen. Zit je met vragen? Neem even contact op via info@dynamoproject.be.

Sportclubbestuurders bij een erkende federatie, erkende federaties en sportdiensten

  • Heb je al een account op onze website? Log in en vervolgens kan je onmiddellijk het document downloaden.
  • Heb je nog geen account op onze website, dan moet je eerst registreren. Een medewerker controleert eerst je registratie en na bevestiging kan je vervolgens het document downloaden.

Anderen

  • Schaf een jaarlicentie aan voor onze website en krijg toegang tot alle documenten en online brochures.