204 Boekhoudprogramma - Online tool - Handleiding Basismodule

Het Dynamo Project Boekhoudprogramma – Online tool is bedoeld voor sportclubs die een transparante en overzichtelijke vereenvoudigde boekhouding willen voeren. Het programma laat toe alle financiële verrichtingen te registreren en deze te koppelen aan personen, organisaties of activiteiten. Je kan deze gegevens vervolgens uitgebreid gaan analyseren of exporteren naar Excel. Wettelijke documenten zoals de jaarrekening, de begroting, het dagboek van ontvangsten en uitgaven of het vrijwilligersregister kunnen in pdf-formaat afgedrukt worden. Bovendien betreft het een online applicatie waardoor je de boekhouding van je sportclub steeds kan raadplegen en aanvullen. Je hebt enkel een computer met internettoegang nodig. 

Dit document bevat de handleiding voor de basismodule. Zit je met vragen? Neem even contact op via info@dynamoproject.be.

Update document

  • Maart 2016: update op basis van nieuwe functionaliteiten
  • Januari 2019: nieuwe lay-out

Sportclubbestuurders bij een erkende federatie, erkende federaties en sportdiensten

  • Heb je al een account op onze website? Log in en vervolgens kan je onmiddellijk het document downloaden.
  • Heb je nog geen account op onze website, dan moet je eerst registreren. Een medewerker controleert eerst je registratie en na bevestiging kan je vervolgens het document downloaden.

Anderen

  • Schaf een jaarlicentie aan voor onze website en krijg toegang tot alle documenten en online brochures.