Dynamo registratie

Je registreren op de website biedt veel voordelen. Je kan meteen na je registratie alvast inschrijven voor bijscholingen of bestellingen plaatsen. Voor een volledige toegang tot de website (bv. om brochures online te lezen) moet je echter even wachten op een bevestigingsmailtje van ons. Je registratie wordt namelijk binnen de 24u verwerkt door een medewerker.

Met je login kan je zowel terecht op www.dynamoproject.be/user als op www.vlaamsesportfederatie.be/user. Je hoeft je dus niet twee keer afzonderlijk te registreren.

Moest je vragen hebben over deze procedure, contacteer ons gerust via info@dynamoproject.be of 09 243 12 94.

Het Dynamo Project team

Registratie

Registratie
Meerdere functies mogelijk
Mijn sportclub
Tik langzaam de naam van je sportclub in dit vak en wacht tot er een lijst van gevonden clubs verschijnt. Klik op de naam van je sportclub. Als je de organisatie niet vindt, klik dan op "Klik hier om de gegevens van je organisatie toe te voegen", daarna kan je hieronder zelf de gegevens van je club invullen. Zoek de correcte benaming van je club op in de Sportdatabank van Sport Vlaanderen.
Vergeet je huisnummer (en eventueel busnummer) niet!
Antwerpen: VAN. Limburg: VLI. Oost-Vlaanderen: VOV. Vlaams-Brabant: VBR. West-Vlaanderen: VWV.
Formaat: BE0442209637
Sportfederatie waarvan ik medewerker ben
Tik langzaam de naam van de sportfederatie waarvoor je werkt in dit vak en wacht tot er een lijst van gevonden federaties verschijnt. Klik op je federatie. Geef ons een seintje indien je je federatie niet vindt.
Formaat: BE0442209637
Sportdienst waarvan ik medewerker ben
Tik langzaam de naam van de sportdienst waarvoor je werkt in dit vak en wacht tot er een lijst van gevonden sportdiensten verschijnt. Klik op je sportdienst. Geef ons een seintje indien je je sportdienst niet vindt.
Antwerpen: VAN. Limburg: VLI. Oost-Vlaanderen: VOV. Vlaams-Brabant: VBR. West-Vlaanderen: VWV.
Mijn organisatie
Tik langzaam de naam van je organisatie in dit vak en wacht tot er een lijst van gevonden organisaties verschijnt. Klik op de naam van je organisatie. Als je de organisatie niet vindt klik dan op "Klik hier om de gegevens van je organisatie toe te voegen", daarna kun je hieronder zelf de gegevens van je organisatie invullen.
Antwerpen: VAN. Limburg: VLI. Oost-Vlaanderen: VOV. Vlaams-Brabant: VBR. West-Vlaanderen: VWV.
Formaat: BE0442209637
Mijn onderwijsinstelling
Om de uitgebreidere rechten als student/docent te krijgen, moet je registreren met je e-mailadres van je onderwijsinstelling. Registraties met een privé e-mailadres (gmail, hotmail, telenet...) worden als “particulier” verwerkt.
Staat je onderwijsinstelling niet in de lijst? Geef ons een seintje.
Mijn persoonlijke gegevens
Bevestig je e-mail adres door het hier nog eens in te vullen.
Kies een veilig paswoord waarmee je na registratie kunt inloggen.
Nieuwsbrief