Ik ben op zoek naar een tool voor ledenbeheer en -communicatie voor mijn sportclub. Welke (commerciële) toepassingen bestaan er?

Veel sportclubs zijn op zoek naar een systeem om hun leden te beheren. Met deze veelgestelde vraag worden de gekende commerciële toepassingen geïnventariseerd. Bepaalde toepassingen leggen de focus enkel en alleen op ledenbeheer, terwijl andere ook extra functionaliteiten hebben zoals aanduiding van aanwezige spelers op wedstrijd en/of trainingen, facturatie, enz.

Belangrijk: Het Dynamo Project heeft geen invloed op de functionaliteiten, tarieven en dienstverlening van onderstaande toepassingen. Vaak zijn ze gegroeid vanuit een bepaalde sporttak. Geïnteresseerde sportclubs bekijken dus zelf of een bepaalde toepassing interessant kan zijn voor de werking van hun club en of de toepassing financieel haalbaar is. Een aantal sportfederaties voorzien zelf een gebruiksvriendelijk systeem voor hun sportclubs, je kan dus ook eens bij je federatie informeren.

Ken je andere organisaties die een ledensysteem aanbieden? Bezorg ons via info@dynamoproject.be zeker een link naar de website, dan nemen we dit op in bovenstaand overzicht.