Wat houdt registreren op de Dynamo Project website juist in? Wat zijn de voordelen?

20/12/2019 - 11:28
Wanneer je gebruik wil maken van sommige diensten van het Dynamo Project, zoals een brochure of modeldocument lezen, een bestelling plaatsen of inschrijven voor een bijscholing, is het vereist te registreren op de website.


Wat zijn de voordelen van registreren op de website?

  • Eens je geregistreerd bent op de Dynamo Project website, onthoudt het systeem je gegevens wanneer je in de toekomst opnieuw inlogt. Op die manier hoef je niet bij iedere inschrijving voor een bijscholing steeds opnieuw dezelfde gegevens in te vullen (uiteraard kan je je informatie aanpassen indien nodig). Na verloop van tijd kan je ook een overzicht krijgen van alle gevolgde bijscholingen.
  • Bestuurders van een sportclub aangesloten bij een erkende federatie, erkende federaties en sportdiensten kunnen gratis meer dan 20 brochures online raadplegen.
  • Bestuurders van een sportclub aangesloten bij een erkende federatie, erkende federaties en sportdiensten kunnen gratis meer dan 40 documenten en tools downloaden.
  • Je kan snel inschrijven op bijscholingen, brochures lezen, documenten downloaden, een maatbegeleiding aanvragen... wanneer het je past.
  • Je kan zelf kiezen rond welke onderwerpen je informatie wil ontvangen.

Hoe maak je een account aan?

  1. Registreer je via het registratieformulier. Je moet dat formulier slechts éénmalig invullen. 
  2. Een medewerker van het Dynamo Project zal je registratie controleren. Het kan zijn dat je na je registratie één werkdag moet wachten om met de correcte rechten te kunnen inloggen.
  3. Nadat je registratie gecontroleerd is, krijg je een mailtje waarin staat dat je rechten op de website uitgebreid zijn. Je kan vanaf nu inloggen op de website met de correcte rechten.
 
 
 

Gerelateerde brochures

Algemeen