Wat is Clubgrade?

25/02/2021 - 20:29
Afbeelding
Clubgrade

 

Clubgrade versterkt je sportclub

Een flinke dosis passie voor de sport volstaat al lang niet meer om een sportclub te besturen. Als bestuurslid sta je voor heel wat uitdagingen. Via ons Dynamo Project vind je tal van tools en opleidingen rond managementthema’s. Maar in een sportclub werk je ook en vooral met mensen.

Die intermenselijke relaties zijn een uitdaging op zich. Hoe vinden we voldoende vrijwilligers? Hoe communiceren we goed naar onze doelgroepen? Hoe kunnen we onze werking professionaliseren? Hoe betrekken we meer onze ouders?

Clubgrade biedt begeleidingstrajecten aan op maat van jouw club. Het team van Clubgrade gaat op onderzoek en kijkt waar de uitdagingen liggen. Ze spreken met iedereen van de club en werken steeds bottom-up. Met de concrete oplossingen die ze aanbieden kan je met jouw sportclub aan de slag.

Meer info: www.clubgrade.be

Clubgrade werft aan!

In 2021 schiet Clubgrade serieus uit de startblokken. Kandidaten gezocht om de sportclubs mee te versterken!

  • Vraagverkenners: Heb je ervaring met het ondersteunen van clubs of verenigingen? En wil je verder deze richting uit? We zoeken enthousiaste mensen uit sportfederaties, sportdiensten, -clubs,... Meer info over de professionele opleiding tot "vraagverkenner".
  • Technische ondersteuning: Clubgrade biedt digitale trajecten aan en daarvoor zijn we op zoek naar mensen die mee willen begeleiden en bijstaan met technische raad. Sportkennis is niet noodzakelijk. Studenten ook welkom! Meer info kun je steeds verkrijgen via clubgrade@vlaamsesportfederatie.be.
Team
Algemeen