Bijscholingen, trajecten of workshops: 2022 brengt veel nieuws!

Sportclubondersteuning

Als sportclubbestuurder kun je bij ons onder meer terecht voor bijscholingen en begeleidingen. En voor 2022 steken we ons bijscholingsaanbod in een nieuw jasje.

Resultaat? De klassiekers blijven overeind en we voegden een gamma nieuw ontwikkelde bijscholingen toe. En er is meer goed nieuws!

2021 was het jaar van Herlaad Jouw Sportclub, de campagne om sportclubs te ondersteunen tijdens & na corona. Zo kregen we de kans om heel wat nieuwe content te ontwikkelen. Het goeie nieuws? In 2022 bieden we sportfederaties en sportdiensten nog steeds de kans om gratis bijscholingen aan te vragen rond onze HJS-thema's.

Een greep uit het aanbod

Neem een kijkje op deze pagina om ons volledig aanbod te zien. Interesse? Laat het weten aan jouw sportdienst of sportfederatie, zodat zij een bijscholing kunnen aanvragen!

Geen opleidingen in de buurt?
Hou onze website in het oog, want via ons open aanbod mag je begin 2022 nog een reeks webinars voor de komende maanden verwachten!

Heb je vragen?

Interesse in een specifiek thema? We begeleiden je met plezier door het aanbod. Samen bekijken we hoe we jouw club zo goed mogelijk vooruit kunnen helpen.
Mail naar Maxime voor vragen via maxime@vlaamsesportfederatie.be

Nieuws & Inspiratie

Afbeelding
Recyca
Afbeelding
gewichtheffen atleet

 

De Vlaamse Sportfederatie zit in een nieuw jasje!
Zelfde team, zelfde spirit, zelfde ondersteuning.
Voor sportfederaties én voor sportclubs (vroeger ‘Dynamo Project’).
Vanaf nu onder één naam: de Vlaamse Sportfederatie.
One team!

Afbeelding
Vlaamse Sportfederatie