1000x bedankt!

Bijscholen kan zeker in coronatijden. De digitale edities van de Dag van de Sportclubbestuurder waren een schot in de roos. Met meer dan 1000 online deelnemers, 28 webinars en 30 professionele sprekers zijn we heel trots. Trots om te zien dat clubs en federaties willen groeien.

Bedankt aan alle deelnemers en lesgevers van het ganse DvdS-team!

 

Wat vonden jullie ervan?

Jaarlijks willen we groeien en ons aanbod verder kwalitatief uitbreiden. We hechten veel belang aan de evaluatie van onze deelnemers en lesgevers. Zowel positieve als negatieve feedback nemen we graag mee naar een volgende editie. 

De vele cijfers en statistieken gaan we jullie besparen. Onze focus ligt op jullie. Zeg eens, wat vonden jullie ervan? 

Door de online organisatie was het voor mij heel makkelijk inplannen in de persoonlijke agenda. Ook het uitgesteld kijken is een echte meerwaarde! (Elisabeth Poppe - Hockey Dendermonde)
Prima organisatie! Ik miste wel de koffiekoeken en de babbel tussendoor. (Ann Janssens - Turnkring Rust Roest Schilde)
Dag van de Sportbestuurder is een nuttig en belangrijk initiatief. Het houdt de bestuurder wakker. Het moedigt de club aan om niet enkel te professionaliseren maar ook om er een aangename plek van te maken waar de sportende leden graag naartoe komen. (Harry Geyskens - G-sportclub Vige Antwerpen)
Kort, krachtig en to the point! (Stefaan Dendoven - Fusion Bewegingsacademie Oostende)
Ondersteuning voor bestuurders is noodzakelijk. Deze geeft me steeds inspiratie! (Ronnie Frans - SV Grasheide)

Tot in 2021?!

Hopelijk kunnen we elkaar wat meer zien in 2021. We bekijken momenteel het format van de Dag van de Sportclubbestuurder in 2021. We gaan nog steeds voor flexibiliteit en kwaliteit. Uiteraard houden we jullie hiervan steeds op de hoogte via www.dagvandesportclubbestuurder.be.

Suggesties, opmerkingen en feedback mag je ons altijd doorgeven via info@dynamoproject.be.

Gepost door:
Sara Pannecoucke