Vraag je online begeleiding aan!

Heb je in deze speciale omstandigheden wat tijd over om eindelijk de administratie van je sportclub in orde te brengen? Kan je daarbij hulp gebruiken? Ook tijdens de coronacrisis kan je bij het Dynamo Project terecht voor begeleiding, maar dan wel online.

Door de huidige maatregelen is contact met nieuwe personen verboden. Het is dus tijdelijk geen optie meer om een persoonlijke afspraak met een expert te maken. Omdat we niet weten hoe lang deze situatie zal aanhouden, heeft het Dynamo Project alvast ingezet op een online alternatief. De meeste van onze experten bieden hun hulp ook via een online programma aan.

Hoe werkt het?

  • Je krijgt een link via mail die je kan openen zodra de begeleiding start. Eens je die openklikt, ben je al in de online vergadering.
  • Ben je niet zo'n held met computers? Geen probleem! Wij zetten je op weg met een stappenplan en een begeleidend filmpje, zodat je vlot kan deelnemen.
  • Een begeleiding aanvragen doe je via onze website.

Wil je met je sportclub ook een online vergadering houden, maar weet je niet goed hoe je dit best aanpakt? Via deze link kan je daarover meer info vinden!

Gepost door: 
Tars Vanstraeseele