Bijscholingen najaar 2018: breng je sportdienst of -federatie op de hoogte van jouw interesse!

Heb je als sportclubbestuurder nood aan een bijscholing over fiscaliteit, vrijwilligersbeleid of verzekeringen? Wil je graag leren werken met ons Online Boekhoudprogramma of ons Webpakket? Zou het handig zijn om als sportclubbestuurder nog beter te kunnen vergaderen, delegeren of brainstormen? Of zie je graag één van de andere onderwerpen uit het bijscholingsaanbod van het Dynamo Project op de opleidingsagenda van je sportdienst of sportfederatie verschijnen? Neem dan snel met hen contact op, zodat zij de opleiding kunnen aanvragen bij het Dynamo Project.

In het bijscholingsaanbod voor het najaar van 2018 zullen opnieuw een 40-tal verschillende bijscholingen en infosessies worden opgenomen! Enkel sportfederaties en sportdiensten kunnen in samenwerking met het Dynamo Project bijscholingen organiseren. Daarom is het voor sportclubbestuurders interessant om nu al eens de onderwerpen te bekijken en je sportdienst of -federatie op de hoogte te brengen. Zo kunnen zij binnenkort, tijdens de aanvraagperiode in april, een gefundeerde keuze maken bij het aanvragen van hun bijscholingen en infosessies!
 
Aanvragen voor bijscholingen en infosessies in het najaar van 2018 kunnen sportdiensten of sportfederaties binnenkort indienen; daarvoor ontvangen zij binnenkort nog een aparte mail.
 

 

Gepost door: 
Jan Inghels