Provinciale bijscholingen nieuwe privacywetgeving (GDPR) bijna volzet!

In onze vorige nieuwsbrief kondigden we de provinciale bijscholingen over de nieuwe privacywet aan, die op 24 mei 2018 van kracht gaat. Wil je er nog bij zijn? Er zijn nog enkele vrije plaatsen voor de bijscholing in Grobbendonk.

Het Dynamo Project organiseert de bijscholingen in samenwerking met Scwitch. Tijdens de bijscholing verneem je welke impact deze nieuwe wetgeving heeft op je sportclub. Geen gegoochel met onverstaanbare technische termen, maar wel concrete informatie, een stappenplan en tools op maat van je sportclub.

De bijscholingen vinden plaats op volgende data en locaties:

 • Dinsdag 30/1 van 19u tot 22 in Brugge. Deze bijscholing is volzet. Mogelijks komen er binnenkort nog enkele plaatsen vrij. Stuur een mailtje naar jan@dynamoproject.be om op de wachtlijst te komen.
   
 • Woensdag 31/1 van 19u tot 22 in Gent. Deze bijscholing is volzet. Mogelijks komen er binnenkort nog enkele plaatsen vrij. Stuur een mailtje naar jan@dynamoproject.be om op de wachtlijst te komen.
   
 • Donderdag 1/2 van 19u tot 22 in Grobbendonk. Klik hier om in te schrijven
   
 • Vrijdag 2/2 van 19u tot 22 in Genk. Deze bijscholing is volzet. Mogelijks komen er binnenkort nog enkele plaatsen vrij. Stuur een mailtje naar jan@dynamoproject.be om op de wachtlijst te komen.
   
 • Maandag 5/2 van 19u tot 22 in Herent. Deze bijscholing is volzet. Mogelijks komen er binnenkort nog enkele plaatsen vrij. Stuur een mailtje naar jan@dynamoproject.be om op de wachtlijst te komen.

 

Kan je niet aanwezig zijn of is de bijscholing in jouw regio al volzet? Geen nood: de concrete tools zullen binnenkort ook beschikbaar zijn via onze website.

Gepost door: 
Pieter Hoof