Ontdek hier de definitieve data en locaties van de Dag van de Sportclubbestuurder 2016!

In de nieuwsbrief van januari werden de vijf data van de Dag van de Sportclubbestuurder 2016 onder licht voorbehoud meegedeeld. Enkel de datum van de Dag van de Sportclubbestuurder in West-Vlaanderen is nog gewijzigd. De definitieve data en ook de locaties zijn nu gekend!

De Dag van de Sportclubbestuurder is dé ontmoetings- en bijscholingsdag voor sportclubbestuurders! Deelnemers kunnen bij inschrijving kiezen uit verschillende workshops en sessies, afhankelijk van hun eigen interesses en behoeftes. Elke deelnemer kan twee sessies volgen op een voormiddag (steeds +/- van 8u30 tot 13u30). Jaarlijks nemen gemiddeld zo'n 600 sportclubbestuurders aan een Dag van de Sportclubbestuurder.

In 2015 steeg het aantal deelnemers aan de Dag van de Sportclubbestuurder met maar liefst 20%! De vijf edities van de Dag van de Sportclubbestuurder 2016 zullen op volgende data en locaties plaatsvinden:

Momenteel is het programma van de Dag van de Sportclubbestuurder in opmaak, waarbij rekening wordt gehouden met de feedback van deelnemers aan de voorbije edities. In de volgende nieuwsbrieven ontdek je welke sessies op welke editie aan bod komen en wanneer je kan inschrijven. Je verneemt ook alle informatie via www.dagvandesportclubbestuurder.be.

Gepost door: 
Pieter Hoof