Dag van de Sportclubbestuurder 2019. You were asem!

Het zit er weer op. In 2019 vierden we samen met jullie feest op de Dag van de Sportclubbestuurder. Bedankt iedereen. Het werd een recordeditie!

De Dag van de Sportclubbestuurder werd dit jaar een editie om even stil te staan bij het werk van de vele sportclubbestuurders. Hen te bedanken en tegelijkertijd opnieuw kwaliteitsvolle bijscholingen aan te bieden. We blikken even terug.

Recordeditie

Dynamo Project organiseerde drie edities in Gent, Genk en Mechelen. In totaal stond de teller op 637 sportclubbestuurders en geïnteresseerden. We merken opnieuw een stijging tegenover 2018 met 75 deelnemers.

You are asem (awesome)

Vertaald als: "Jullie zijn geweldig!" Bedankt aan alle deelnemers! Samen met jullie blijft Dynamo Project verder werken aan kwaliteitsvolle sportclubs in Vlaanderen. 
Blik even terug op de voorbije edities via het fotoalbum of de aftermovie in Gent.

 

Wat kunnen jullie verwachten in 2020?

Bij Dynamo Project vinden we jouw mening heel erg belangrijk. Bedankt aan iedereen voor de input achteraf. We gaan hier zeker verder mee aan de slag.
Want Dag van de Sportclubbestuurder komt ook terug in 2020. Precieze data, locaties en programma laten we jullie zeker tijdig weten.

Nog niet overtuigd? Bekijk ons leuke filmpje waarom je zou moeten deelnemen aan een Dag van de Sportclubbestuurder. 

Tot volgend jaar!

 

Gepost door: 
Sara Pannecoucke