Dynamo Project Website Pakket: Handleiding

Het Dynamo Project biedt domeinnaam, webruimte, bronbestanden & support in één pakket aan. De bronbestanden werken op basis van het Drupal content management systeem: www.drupal.org. Maak je reeds gebruik van het pakket of wil je meer ontdekken over de mogelijkheden? Vanaf nu kan je de bijhorende handleiding downloaden!

Sportclubs die geen beroep kunnen doen op mensen met IT-kennis botsen meestal op technische problemen vooraleer nog maar één pagina online komt. Zelfs wanneer de website online staat, kan het (technisch) up-to-date houden van de website een ware lijdensweg vormen voor een sportclub. Het Dynamo Project helpt die clubs op weg door het technische luik volledig op te volgen. De enige zorg voor de sportclub bestaat erin de website inhoudelijk actueel te houden.

Het inhoudelijk up-to-date houden van een website is bovendien vaak de grootste uitdaging voor een sportclub. Mogelijk vind je als sportclub nog wel een lid, ouder van een lid, een kennis, enz. die de website wil/kan aanmaken, maar achteraf verwatert de opvolging. Vroeger stonden de websitebestanden ook regelmatig lokaal op een computer waardoor wijzigingen in de website aanbrengen niet vanzelfsprekend was. Een Content Management Systeem, zoals bijvoorbeeld Drupal, biedt een perfecte oplossing. Je sportclub kan meerdere mensen bij het websitebeheer betrekken aangezien een computer met internetverbinding volstaat om wijzigingen aan te brengen. Dat komt de continuïteit van je clubwebsite alleen maar ten goede. Meerdere schouders dragen de last en indien een vrijwilliger om bepaalde redenen de website niet meer kan opvolgen, gaat die kennis niet verloren.

In het pakket zit standaard:

  • 5 GB webruimte
  • 50 GB trafiek per maand
  • Drupal installatie als Content Management Systeem
  • 1 .be domeinnaam
  • Updates
  • Support

Je kan de handleiding hier downloaden nadat je geregistreerd bent op onze website.

De jaarlijkse tarieven voor de Dynamo Project websiteondersteuning vind je hieronder terug. 

Wie

.be Domeinnaam *

Hosting, bronbestanden & support

Sportclub aangesloten bij een erkende federatie / erkende federatie

10 euro

40 euro

Sportclub niet aangesloten bij een erkende federatie / niet-erkende federatie

10 euro

140 euro

Sportdienst

10 euro

90 euro

Anderen

10 euro

190 euro

*Andere domeinnamen zoals bijvoorbeeld .com, .eu, .org, .net of .info kunnen ook aangevraagd worden. Neem even contact op via info@dynamoproject.be en vermeld je gewenste domeinnaam om te informeren naar het juiste tarief. 

Gepost door: 
Yves Van Ginneken