Dynamo Project zoekt partners voor trajecten "Werken met vrijwilligers anno 2016"

In 2016 zal het Dynamo Project opnieuw begeleidingstrajecten "Werken met vrijwilligers" organiseren voor sportclubs in samenwerking met sportfederaties en sportdiensten. Sportdiensten of sportfederaties kunnen zich tussen 1 mei en 26 juni 2015 kandidaat stellen als partner. Het grootste verschil met de werkwijze in 2015, is dat de acht trajecten verspreid over Vlaanderen zullen plaatsvinden. Zo zullen de verplaatsingen voor sportclubbestuurders sterk beperkt worden.

Ben je medewerker van een federatie of sportdienst en wil je in 2016 je sportclubs ondersteunen in de ontwikkeling van een duurzaam vrijwilligersbeleid? Stel je dan tussen 1 mei en 26 juni 2015 kandidaat als partner. Partners engageren zich om een traject organisatorisch mee in goede banen te leiden en krijgen de kans om hun sportclubs te laten deelnemen aan de acht verschillende trajecten. Op deze pagina vind je alle informatie.

Ben je sportclubbestuurder en heb je interesse om een traject "Werken met vrijwilligers" te volgen? Dan kan je alvast laten weten aan je sportfederatie of sportdienst dat je geïnteresseerd hebt.

Gepost door: 
Pieter Hoof