Laatste vrije plaatsen in trajecten "Een vrijwilligersvriendelijke sportclub" 2018!

Eén van de grote uitdagingen voor sportclubs is het vinden (en behouden) van voldoende vrijwilligers. Het Dynamo Project organiseert trajecten van vijf interactieve workshops om deze uitdaging aan te gaan. Er zijn nog enkele vrije plaatsen in Roeselare en Begijnendijk!

Door het gebrek aan voldoende vrijwilligers, vallen de taken in sportclubs momenteel al te vaak op de schouders van enkele sterkhouders. De kans is groot dat jij één van die sterkhouders bent! Het Dynamo Project begeleidt sportclubs om enerzijds meer vrijwilligers aan te trekken, en er anderzijds voor te zorgen dat de vrijwilligers in je club gemotiveerd zijn en graag in de club vertoeven. Op die manier kunnen de taken binnen sportclubs onder meer personen verdeeld worden, en wordt het nòg leuker binnen je club.

In 2018 organiseert het Dynamo Project, net zoals de voorbije jaren, begeleidingstrajecten "Een vrijwilligersvriendelijke sportclub" samen met verschillende partners. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar in de trajecten in Roeselare en Begijnendijk.

Wat mag je club van het traject verwachten?
  • 5 inspirerende en motiverende workshops
  • Begeleiding en tools die echt het verschil maken om méér vrijwilligers aan te trekken én vrijwilligers te motiveren
  • Uitwisseling van ervaringen met andere sportclubs
Wat wordt van je club verwacht in het traject?
  • 2 dezelfde personen uit je club nemen in 2018 deel aan 5 workshops
  • Je clubbestuur staat achter de deelname aan het traject
  • Tussen de workshops door past je club concrete tools toe
  • Kostprijs bedraagt 310 euro*
*of minder indien je club is aangesloten bij één van volgende partners voor 2018: Vlaamse Hockey Liga, Gymnastiekfederatie Vlaanderen, Sportregio Rivierenland, Voetbal Vlaanderen, Stad Ronse, Gemeente Kluisbergen en Tennis Vlaanderen. Neem in dat geval contact op met de partner!

Interesse?

Klik hier voor meer informatie of om in te schrijven.

Gepost door: 
Pieter Hoof