Nieuwe gezichten bij Dynamo Project

De Vlaamse Sportfederatie voert momenteel bij het Dynamo Project een aantal personeelswissels door. Een paar weken geleden startte Ygor De Bondt als medewerker IT. Binnenkort verlaten Jan Inghels en Yves Van Ginneken ons team. Ellen Mallezie zal vanaf 3 juni starten als nieuwe projectcoördinator Clubgrade. De vervanger van Jan wordt momenteel geselecteerd.

Ygor De Bondt nieuwe medewerker IT

VSF en Dynamo Project zetten verder in op digitale groei en versterking van onze organisatie. Op 8 april startte onze nieuwe collega, Ygor De Bondt (medewerker IT). Hij zal eerst interne IT-taken op zich nemen en op langere termijn ook instaan voor ondersteuning op vlak van IT voor sportclubs en sportfederaties.

 

Ellen Mallezie nieuwe projectcoördinator Clubgrade

Op 3 juni zal Ellen starten als projectcoördinator Clubgrade. Momenteel is zij nog werkzaam bij de Vlaamse Liga Paardensport. Het experimentele project Clubgrade loopt tot midden 2021. Ellen zal de werking van Clubgrade tot dan in goede banen leiden.

 

Jan Inghels en Yves Van Ginneken verlaten het team

Jan Inghels (administratief medewerker bij Dynamo Project) en Yves Van Ginneken (projectcoördinator Clubgrade) kozen ervoor een nieuwe uitdaging aan te gaan en zijn aan hun laatste werkdagen bezig binnen onze organisatie. Superbedankt voor jullie inzet, allebei, we zullen jullie missen!

 

Gepost door: 
Pieter Hoof