Nieuw ondersteuningsaanbod verenigingswerk

Het Dynamo Project ondersteunt je sportclub bij de toepassing van het nieuwe statuut "Verenigingswerk" door middel van een brochure, een tool, bijscholingen en begeleiding op maat.

Brochure

Vers van de pers: onze nieuwste brochure "Verenigingswerk binnen je sportclub". In deze brochure verneem je alles over de spelregels van het verenigingswerk: welke personen aan verenigingswerk mogen doen, welke vergoedingen mogelijk zijn, hoe de aangifte moet gebeuren enz.
Klik hier om naar de brochure te gaan.

Tool

Als je sportclub verenigingswerkers inschakelt, dan kan het handig zijn om een overzicht van hun prestaties en vergoedingen bij te houden. Daarom ontwikkelde het Dynamo Project een Excel-tool "Register verenigingswerk" die je club hiervoor kan gebruiken. Zo'n register bijhouden is echter geen wettelijke verplichting.
Klik hier om naar de tool te gaan.

Bijscholingen

Deze week startte het Dynamo Project met bijscholingen en infosessies over verenigingswerk. Benieuwd waar je de komende weken en maanden nog een sessie kan volgen? 
Klik hier voor een overzicht van alle geplande bijscholingen over Verenigingswerk.

Begeleiding op maat

Voor sportclubs die met verenigingswerk willen starten, maar specifieke vragen of uitdagingen ondervinden, biedt het Dynamo Project begeleiding op maat aan. Een expert komt dan het vraagstuk van je club bespreken tijdens een persoonlijk overleg op een locatie naar keuze.
Klik hier om begeleiding op maat aan te vragen.

Gepost door: 
Pieter Hoof