TIP: Gebruik professionele e-mailadressen op naam van je sportclub

Wil je graag aan de slag met een passend e-mailadres voor je sportclub? Vaak is zo'n "@jouwsportclub.be" e-mailadres inbegrepen bij de hosting van je website. Voor de gebruikers van het Dynamo Website Pakket is dat alvast het geval!

Wanneer je gebruik maakt van het Dynamo Website Pakket beschik je over een eigen domeinnaam, vaak is dit de naam van de club zelf. In dit geval kan je persoonlijke e-mailadressen aanmaken waarbij het deel na de "@" je domeinnaam is. Zo kun je verschillende @jouwsportclub.be e-mailadressen aanmaken. Op deze manier verkrijg je een professionele uitstraling in de communicatie van je sportclub. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een info@jouwsportclub.be, penningmeester@jouwsportclub.be, enzovoort.

Deze mogelijkheid is inbegrepen in het Website Pakket, zonder het Website Pakket kunnen persoonlijke e-mailadressen via het Dynamo Project niet aangemaakt worden.

Wanneer je over het Website Pakket beschikt en interesse hebt in het aanmaken van e-mailadressen op naam van je sportclub, kun je contact opnemen via roeland@dynamoproject.be .

Gepost door: 
Roeland Zwaenepoel