Start aanvraagperiode bijscholingen najaar 2020

Wil je als sportfederatie of sportdienst in het najaar van 2020 een bijscholing organiseren voor je sportclubbestuurders? Dan kan je een beroep doen op het Dynamo Project. Ben je zelf sportclubbestuurder en zie je graag één van de onderwerpen uit ons bijscholingsaanbod op de opleidingsagenda van je gemeentelijke of regionale sportdienst of -federatie verschijnen? Neem dan snel met hen contact op, zodat ze de opleiding kunnen aanvragen.

Onderwerpen

In het bijscholingsaanbod voor het najaar van 2020 staan meer dan 40 verschillende bijscholingen en infosessies opgenomen!

Voorwaarden aanvraag

Sportfederaties en sportdiensten kunnen in samenwerking met het Dynamo Project bijscholingen organiseren. Bekijk zeker de praktische richtlijnen en infofiches indien je een bijscholing of infosessie wil aanvragen.

Hou daarnaast steeds rekening met eventuele coronamaatregelen. Zo kan het aantal deelnemers beperkt worden of is een switch naar een digitale sessie misschien noodzakelijk. Dit zal steeds in onderling overleg besproken worden.

Timing aanvraag

Aarzel niet om je aanvraag in te dienen, zodat we alles tijdig kunnen inplannen!

Surf naar www.dynamoproject.be/bijscholing-aanvragen voor alle info!

Gepost door: 
Tars Vanstraeseele