Vernieuwde lay-out online boekhoudprogramma

Het Dynamo Project Online Boekhoudprogramma heeft een nieuwe lay-out.

 

Gebruikers met een licentie voor het Online Boekhoudprogramma kunnen inloggen op het vernieuwde programma via deze link. Het boekhoudprogramma zal tot eind februari beschikbaar blijven in de oude lay-out. Daarna zal je enkel nog kunnen inloggen in het vernieuwde programma.  Alle ingevoerde gegevens blijven bewaard. In principe kan je dus afwisselen tussen beide lay-outs. Maar het is aan te raden om te blijven werken in de nieuwe lay-out.

Belangrijke informatie:

 • Op het vlak van uiterlijk wordt het boekhoudprogramma in een nieuw jasje gestoken, inhoudelijk zijn er geen wijzigingen.
   
 • De inlogprocedure werd vernieuwd. Bij het inloggen op de nieuwe lay-out zal elke gebruiker gevraagd worden om zijn/haar contactgegevens in te geven. Via het menu “account” zal de verantwoordelijke voor het boekhoudprogramma zijn/haar e-mailadres en naam kunnen wijzigen. Vanaf nu zal dit e-mailadres gebruikt worden om gebruikers in de toekomst te informeren bij wijzigingen. Het is dan ook belangrijk om deze gegevens actueel te houden.
  TIP: Ook aan het leesaccount dient een naam en e-mailadres gekoppeld te worden. Indien er meerdere personen dit account gebruiken, is het aan te raden om de gegevens van de penningmeester in te voeren.
   
 • Het programma kan op meerdere schermen geopend worden. Meer informatie over deze functie kan je terugvinden via het menu “Help” in het programma zelf.
   
 • De handleidingen werden aangepast, die zijn terug te vinden op onze website.
 • Probeer niet tegelijk op website van de nieuwe en de oude lay-out in te loggen. Afmelden kan via het icoontje in de rechterbovenhoek. 

Veelgestelde vragen

 • Een aantal gebruikers kan zich nog niet inloggen in de nieuwe lay-out. De oorzaak is meestal te vinden bij het wachtwoord. In de nieuwe lay-out moet dit namelijk minstens 7 tekens lang zijn, je past dit best op voorhand aan. Kan je je toch nog niet inloggen? Neem dan contact op via roeland@dynamoproject.be
Gepost door:
Roeland Zwaenepoel