Webinar "Werken met Google Drive en Google Team Drive" - 19/05/2021

Data
19/05/2021 - 19:00
Gemeente
ONLINE WEBINAR
Provincie
Oost-Vlaanderen
Programma

Google Drive is de verzamelnaam voor een aantal gratis online toepassingen van Google. Via een Google-account krijg je immers een aantal zeer handige tools ter beschikking die je zowel privé als zakelijk heel goed kan gebruiken, mits je de functionaliteiten ervan onder de knie hebt. Tijdens deze vorming leer je de verschillende tools kennen en ga je er meteen mee aan de slag!

We laten je onder meer zien hoe je documenten of rekenbladen kan uploaden en aanmaken, maar ook hoe je makkelijk een online inschrijvingsformulier opmaakt en de inschrijvingen verwerkt. Dankzij Google Drive kan je niet alleen overal aan je bestanden, maar kan je ze ook nog eens delen met anderen of er samen aan werken. Daarnaast bekijken we ook een aantal handige add-ons en laten we je zien hoe je een agenda deelt.

Met Google Team Drive werk je met een team van medewerkers in een besloten, veilige groep. Welke toegangsrechten hebben bestuurders, nieuwkomers of tijdelijke teamleden? In Team Drives kan je deze zaken op teamniveau specifiëren naar gelang de behoeften en de werkwijze van het team.

Deze vorming vereist geen voorkennis en is erg praktisch gericht.

Inschrijven

Inschrijven voor deze bijscholing kan na login.

Standaardtarief

Sportclubbestuurder erkende federatie
15.00 €
Medewerker erkende federatie
20.00 €
Sportclubbestuurder niet-erkende federatie
30.00 €
Medewerker niet erkende federatie
30.00 €
Ambtenaar
30.00 €
Onderwijs
20.00 €
Andere
35.00 €
Webformulier Dynamo Event