Webinar "Werken met Google Formulieren" - 26/05/2021

Data
26/05/2021 - 19:00
Gemeente
ONLINE WEBINAR
Provincie
Oost-Vlaanderen
Programma

Google Drive is de verzamelnaam voor een aantal gratis online toepassingen van Google. Via een Google-account krijg je immers een aantal zeer handige tools ter beschikking die je zowel privé als zakelijk heel goed kan gebruiken, mits je de functionaliteiten ervan onder de knie hebt. Tijdens deze vorming leer je de tool Google Formulieren beter kennen en ga je er meteen mee aan de slag!

We laten je onder meer zien hoe je een online inschrijvingsformulier opmaakt en de inschrijvingen verwerkt. We bekijken de verschillende vraagtypes, hoe je een Google Formulier publiceert en laat invullen en hoe je daarna de antwoorden op het Google Formulier raadpleegt (zowel individuele antwoorden als het totaaloverzicht). Je ontwerpt tijdens deze sessie zelf een Google Formulier en koppelt het aan een spreadsheet (Excel). Je leert een formulier uitschakelen (of resetten) en samenwerken met een collega aan hetzelfde formulier.

In het tweede deel van de workshop leer je secties maken om respondenten te sturen op basis van zijn/haar antwoorden. Je leert ook werken met gegevensvalidatie (voorwaarden stellen aan gegeven antwoorden, bijvoorbeeld het verplicht invoeren van e-mailadres).
Ook het sturen van automatisch gepersonaliseerde e-mails naar respondenten komt in deze vorming aan bod.

Deze vorming vereist geen voorkennis en is erg praktisch gericht.

Inschrijven

Inschrijven voor deze bijscholing kan na login.

Standaardtarief

Sportclubbestuurder erkende federatie
15.00 €
Medewerker erkende federatie
20.00 €
Sportclubbestuurder niet-erkende federatie
30.00 €
Medewerker niet erkende federatie
30.00 €
Ambtenaar
30.00 €
Onderwijs
20.00 €
Andere
35.00 €
Webformulier Dynamo Event