Alternatieve financiering voor sportclubs - GRATIS- 18/05/2021

Afbeelding
Alternatieve financiering webinar

Al een jaar zitten zo’n 20.000 sportclubs op de bank. Daarom hebben de Vlaamse Sportfederatie, Sport Vlaanderen en de Vlaamse overheid een actieplan opgesteld om alle Vlaamse sportclubs hulp te bieden. Dringend tijd voor een re-match! 

Wij loodsen jouw sportclub door de financiële moeilijkheden die het voorbije jaar heeft meegebracht. Tijdens dit webinar bekijken we samen met jou welke alternatieve financieringsmiddelen er mogelijk zijn voor jouw club. Misschien is crowdfunding of een win-winlening voor jullie de oplossing. Wil jouw sportclub al lang dat ene project realiseren maar beschikken jullie niet (meer) over voldoende middelen? Dan is deze sessie op jullie lijf geschreven!

Deze sessie is gegeven door Roeland Zwaenepoel, sportclubondersteuner bij Dynamo Project - Vlaamse Sportfederatie met expertise in boekhouden en fiscaliteit. Hij toont je de verschillende mogelijkheden, waar je rekening mee moet houden en hoe je hiermee van start kan gaan.

Je zal vooraf meer informatie ontvangen voor deelname, inclusief de link naar het webinar. Heb je vragen of problemen over deelname of je inschrijving? Contacteer ons via info@herlaadjouwsportclub.be.

Meer info over ons concreet ondersteuningsaanbod voor clubs na corona? Ga naar www.herlaadjouwsportclub.be.

Data
18/05/2021 - 20:00
Gemeente
ONLINE WEBINAR
Provincie
Oost-Vlaanderen
Inschrijven

Inschrijven voor deze bijscholing kan na login.

Standaardtarief

Sportclubbestuurder erkende federatie
0.00 €
Medewerker erkende federatie
0.00 €
Sportclubbestuurder niet-erkende federatie
0.00 €
Medewerker niet erkende federatie
0.00 €
Ambtenaar
0.00 €
Onderwijs
0.00 €
Andere
0.00 €
Webformulier Dynamo Event