Creatief probleemoplossend denken in sportclubs - GRATIS - 10/06/2021

 

Afbeelding
Creatief probleemoplossend denken binnen je club

 Al een jaar zitten zo’n 20.000 sportclubs op de bank. Daarom hebben de Vlaamse Sportfederatie, Sport Vlaanderen en de Vlaamse overheid een actieplan opgesteld om alle Vlaamse sportclubs hulp te bieden. Dringend tijd voor een re-match! 

Programma

De (sport)wereld lijkt stil te staan het voorbije jaar. Veel sportclubs zijn een lange periode gesloten. Dat stelt je als sportclubbestuur voor stevige uitdagingen.In een creatieve inspiratie- en werksessie van 90 minuten gaan we op een efficiënte, leuke en gestructureerde manier op zoek naar oplossingen voor de problemen waar jouw club mee worstelt.
Deze interactieve workshop is een eerste stap in een begeleidingstraject waarin de VSF jouw club beleidsmatig ondersteunt en het creatief probleemoplossend vermogen van je bestuursleden versterkt.

Om de sessie vlot te laten verlopen, is het handig als je vooraf al nadenkt over de volgende vraag: Welk probleem in je sportclub, dat veroorzaakt of versterkt is door de Corona-crisis, wil je graag aanpakken? 

Ad Geudens heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring in het onderwijs en in sportclubs. Hij is oprichter en directeur van de coöperatie met sociaal doel Parlangi en is zaakvoerder van Adzonderrem.be. Hij heeft een uitgebreide expertise in het coachen, het begeleiden en sturen van teams.

Je zal vooraf meer informatie ontvangen voor deelname, inclusief de link naar het webinar. Heb je vragen of problemen over deelname of je inschrijving? Contacteer ons via info@herlaadjouwsportclub.be.

Meer info over ons concreet ondersteuningsaanbod voor clubs na corona? Ga naar www.herlaadjouwsportclub.be.

 

Data
10/06/2021 - 20:00
Gemeente
ONLINE WEBINAR
Provincie
Oost-Vlaanderen

Standaardtarief

Sportclubbestuurder erkende federatie
0.00 €
Medewerker erkende federatie
0.00 €
Sportclubbestuurder niet-erkende federatie
0.00 €
Medewerker niet erkende federatie
0.00 €
Ambtenaar
0.00 €
Onderwijs
0.00 €
Andere
0.00 €
Webformulier Dynamo Event