16/06 Infosessie: Supertraject 'Plan de toekomst van jouw sportclub' - GRATIS

Afbeelding
Infosessie traject

"Sports not only build better athletes but also better people."

Zonder sterke bestuurders, vrijwilligers en trainers is er geen sport in clubverband mogelijk. Maar wat als die vele geëngageerde mensen al een jaar lang geteisterd worden door een verwoestend virus?
 
Met het project ‘Herlaad jouw sportclub’ wil de Vlaamse Sportfederatie de batterij van jouw sportclub herladen. In het traject ‘Plan de toekomst van jouw sportclub’ gaan we samen op zoek naar waar de energie van jouw sportclub zit. We maken een foto van je sportclub door zowel sterktes als zwaktes in kaart te brengen. We gaan op zoek naar kansen en dromen samen over waar je je sportclub ziet binnen 5, 10 of 15 jaar.

Intekenen op dit supertraject is dus een unieke kans om in enkele maanden tijd jouw sportclub nieuwe energie te geven, te structureren en te plannen, en dat helemaal gratis! We eindigen het traject met en concreet plan van aanpak waar jouw club verder mee aan de slag kan.

Omdat we pas na de zomer starten, kun je toch spoedig inschrijven en bovendien eerst jouw eigen batterijtjes ook nog opladen tijdens een welverdiende zomervakantie.

Programma

We duiken met verschillende sportclubs in een traject van 6 groepssessies afgewisseld met individuele coachingsmomenten per sportclub. Na het traject heb je een antwoord op de volgende vragen:

  • Wat zijn de waarden van mijn sportclub?
  • Waar staat onze club voor?
  • Welke doelen stellen we ons op korte en lange termijn?
  • Welke concrete acties kunnen we daaraan koppelen?
  • Welk budget is nodig om dit waar te maken?
  • Hoe bewaken we de uitvoering van ons plan?

Intekenen op dit traject is een unieke kans om op enkele maanden tijd jouw sportclub nieuwe energie te geven, te structureren en te (her)plannen. We eindigen het traject met een concreet plan van aanpak waar jouw sportclub verder mee aan de slag kan.
  
Graag meer uitleg over het traject?
Kom dan even luisteren naar ons webinar op woensdag 16 juni van 20u tot 21u.  De begeleiders van het traject, Evy Van Coppenolle (Check) en Ilse Vanhoorelbeke (Otentiko), stellen zich graag aan je voor. Ze leggen je uit wat het traject voor jouw sportclub in petto heeft en je krijgt de kans vragen te stellen.

Praktisch

Je zal vooraf meer informatie ontvangen voor deelname, inclusief de link naar het webinar. Heb je vragen of problemen over deelname of je inschrijving? Contacteer ons via info@herlaadjouwsportclub.be.

Het ganse ondersteuningsaanbod vind je op www.herlaadjouwsportclub.be.

Je moet ingelogd zijn om te kunnen inschrijven. 

 

Data
16/06/2021 - 20:00
Gemeente
Online webinar
Provincie
Oost-Vlaanderen
Webformulier Dynamo Event