Creatief probleemoplossend denken in sportclubs

Al een jaar zitten zo’n 20.000 sportclubs op de bank. Daarom hebben de Vlaamse Sportfederatie, Sport Vlaanderen en de Vlaamse overheid een actieplan opgesteld om alle Vlaamse sportclubs hulp te bieden. Dringend tijd voor een re-match! 

Wij loodsen jouw sportclub door de financiële moeilijkheden die het voorbije jaar heeft meegebracht. 

Deze begeleiding is gratis in het kader van de campagne "Herlaad je sportclub".

De (sport)wereld lijkt stil te staan het voorbije jaar. Veel sportclubs zijn een lange periode gesloten. Dat stelt je als sportclubbestuur voor stevige uitdagingen. In deze begeleiding gaan we op een efficiënte en gestructureerde manier op zoek naar oplossingen voor de problemen waar jouw club mee worstelt.
Deze begeleiding is één van de stappen in het begeleidingstraject waarin de VSF jouw club beleidsmatig ondersteunt en het creatief probleemoplossend vermogen van je bestuursleden versterkt.

Ad Geudens heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring in het onderwijs en in sportclubs. Hij is oprichter en directeur van de coöperatie met sociaal doel Parlangi en is zaakvoerder van Adzonderrem.be. Hij heeft een uitgebreide expertise in het coachen, het begeleiden en sturen van teams.

Om onderstaand formulier in te vullen moet je ingelogd zijn!