Sessie 'Praktisch online boekhouden voor sportclubbestuurders – zonder btw-verplichtingen'

Dynamo bijscholingstype

Het Dynamo Project heeft een online boekhoudprogramma ontwikkeld dat kan gebruikt worden om de vereenvoudigde boekhouding van je kleine vzw te voeren. Sportclubbestuurders kunnen het Dynamo Project Online Boekhoudprogramma ook gebruiken om naast een vereenvoudigde boekhouding een vrijwilligersregister bij te houden of een btw-boekhouding te voeren. In deze sessie leert Yves Van Ginneken je de basisstappen om met het Dynamo Project Online Boekhoudprogramma aan de slag te gaan. Na de sessie krijg je ook een testlogin mee naar huis, zodat je de functionaliteiten van het programma nog verder kan uitproberen. Geïnteresseerden kunnen het programma nadien aankopen. 

Aangezien deze sessie slecht 1,5 uur duurt, wordt de theorie tot een minimum beperkt. De deelnemers worden dan ook aangeraden om de Dynamo Project brochure “Boekhouding op maat van je sportclub” vooraf door te nemen. Deze sessie is gericht op niet btw-plichtige sportclubs.

De btw-module van het boekhoudprogramma zal in deze sessie niet aan bod komen. Sportclubs die een btw-boekhouding voeren, kunnen de sessie 'Praktisch online boekhouden voor sportclubbestuurders – met btw-verplichtingen' volgen.

Tijdens de bijscholing werk je op de computer. In sommige provincies voorzien we een computerlokaal, in andere provincies dien je je eigen laptop mee te brengen:

13 april 2013 Limburg Eigen laptop meebrengen
22 juni 2013 West-Vlaanderen Computerlokaal
28 september 2013 Vlaams-Brabant Eigen laptop meebrengen
12 oktober 2013 Oost-Vlaanderen Eigen laptop meebrengen
26 oktober 2013 Antwerpen Eigen laptop meebrengen

Deze sessie komt aan bod op volgende momenten: