SOCIALware: Goedkope software merkproducten

Sportfederaties of sportclubs opgericht als vzw en hoofdzakelijk gericht op amateur sportbeoefening krijgen dankzij SOCIALware quasi gratis toegang tot de nieuwste versies van performante software. SOCIALware bemiddelt voor vzw’s de toegang tot donatieprogramma van Microsoft, Adobe, Symantec en andere leveranciers. SOCIALware is zelf een vzw die onafhankelijk fungeert van deze leveranciers en heeft geen commercieel oogmerk.

Concreet onderneem je volgende drie stappen om software donaties te ontvangen:

  1. Registreer gratis je club op www.socialware.be.
  2. Binnen de vier dagen krijg je een overzicht van de leveranciers waarvoor je club in aanmerking komt.
  3. Bestel je producten via een online catalogus. Bij donatie wordt een administratieve bijdrage van 4% van de lijstprijs van het product aangerekend. Er zijn geen andere kosten te voorzien.

Indien je problemen ervaart bij het bestellen of je wil weten welke producten geschikt zijn voor je computer, kan je terecht bij de SOCIALware Customer Service. Zij geven je graag verdere uitleg bij de inschrijvingsvoorwaarden en het online bestelproces. Je kan ook advies krijgen over de producten die het best aansluiten op je behoeften. Neem bij vragen contact op via 02/256.99.93 of via info@socialware.be .

Sinds eind 2013 krijgen vzw’s ter informatie ook toegang tot Office 365, gratis of tegen sterk verlaagde prijs.